Nederlands - English - Deutsch - Francais - Espagnol - Italiano

Al dansend, op allerlei soorten muziek, maken we cirkels van verbondenheid en liefde.
Deze cirkels zijn sacraal. Sacraal in de betekenis van helend, heilig, kostbaar.
Cirkelend ontstaat er kracht en verbinden we ons met onszelf, de andere en het Hogere, met 'Al Wat Is'

We krijgen terug voeling met oeroude symbolen zoals cirkel, spiraal en kruis en kunnen de energie van deze symbolen opnieuw leren beleven.
De dansbeleving die je daardoor krijgt is heel eigen en voor iedereen verschillend. Onze ervaringen hierbij kunnen, (niet moeten) gedeeld worden en bieden de mogelijkheid om onze wereld te verruimen.

De dansen worden dikwijls herhaald, hierdoor komen ze stap voor stap zodanig 'in de body' dat er enkel nog 'dansen' is en dat de passen op automatische piloot kunnen worden gezet. Zo verschuift onze aandacht van ons verstand/ons denken naar het werkelijk diep invoelen van de beleving die de dans in ons wakker maakt.

Sommige dansen zijn ingetogen, andere zijn uitbundig. Ze nodigen uit tot stilte, enthousiasme, vreugde, ontmoeting, rust, ontroering..... en nog zoveel meer.

Met eerbied en bewondering willen we de passen, die mensen eeuwen vóór ons hebben gedanst, herhalen en trachten te doorvoelen.
Als we dansen zetten we met volle aandacht onze voeten op moeder aarde, zacht en respectvol.

Het is een gesprek, een liefdevolle samenspraak, van twee wezens die al zo lang zodanig met elkaar verbonden zijn dat de één niet zonder de ander kan.